Een dessertje hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Dit glaasje met een trifle van rood fruit, yoghurt en granola maak je in 1-2-3. Leuke en lekkere tip van Sandra Bekkari. Ook haalbaar als ontbijt of op een zondagse brunch.
Tip: vind je geen citroenmelisse? Vervang dit door munt en zeste van limoen.
Bereiding
Tip: vind je geen citroenmelisse? Vervang dit door munt en zeste van limoen.
Ingrediënten
- 200 g Griekse yoghurt
- enkele blaadjes citroenmelisse
- 1 handvol noten
- 10 el havervlokken
- 2 el honing
- rood fruit naar keuze
Bereiding
- Doe de havervlokken, honing en grofgehakte noten in een pan. Verhit, roer regelmatig tot het begint te verkleuren en lekker krokant wordt. Let op dat het niet aanbrandt.
- Haal uit de pan en laat afkoelen.
- Snij de citroenmelisse fijn. Meng met de yoghurt.
- Neem glaasjes. Maak laagjes van crumble, yoghurt en fruit en vul zo het glaasje op.
- Werk af met een blaadje citroenmelisse en wat rood fruit. Smakelijk.