Amandelkoekjes en gemberballetjes | Sandra Bekkari

Zin in een lekker en origineel tussendoortje?

Probeer dan zeker eens Sandra Bekkari haar amandelkoekjes en gemberballetjes.



Bekijk hier het videorecept :


Ingrediënten

Voor de gemberballetjes

  • 100 gram Havervlokken
  • 75 gram Amandelen
  • 6 Medjoul dadels
  • 3 cm Gember
  • ½ tl Kaneel
  • een snuifje Nootmuskaat
  • 1 el Esdoornsiroop
  • 80 gram Pure chocolade
  • 2 el Sesamzaadjes

voor de amandelkoekjes

  • 100 gram Blanke amandelen om te malen
  • een handvol Blanke amandelen voor de afwerking
  • 50 gram Havervlokken
  • 1 el Kokosolie
  • 1 ei
  • ½ tl Kaneel
  • 1 el Esdoornsiroop
  • een snuifje Zout